Cargill overzicht

Cargill levert voedings-, landbouw-, financiële en industriële producten en diensten aan heel de wereld. Samen met boeren, klanten, overheden en onze omgeving helpen we mensen om te groeien en zich te ontwikkelen, steunend op onze expertise en 150 jaar ervaring. Onze 150.000 werknemers in 70 landen zetten zich dagelijks in om de wereld op een verantwoorde manier van voedsel te voorzien, onze impact op het milieu te beperken en de samenleving waarin we wonen en werken te verbeteren.

Onze klanten

At A Glace English Thumbnail

Cargill in één oogopslag (pdf)

Grain silos

Landbouw

Wij kopen, verwerken en verdelen granen, oliezaden en andere producten aan de voedingsindustrie en de veevoederindustrie. Daarnaast bieden wij veehouders en landbouwers gerelateerde diensten en producten aan.


 

Pork meal in fry pan with sauce

Voeding

Wij leveren kwaliteitsingrediënten, inclusief gezondheidsbevorderende ingrediënten en combinaties van ingrediënten, vlees- en kip-producten aan voedingsmiddelen- en drankbedrijven, aan dienstverleners in de voedingsindustrie en aan de distributiesector.

Cargill employee in Mexico

Financiën

Wij bieden overal ter wereld onze landbouw-, voedings-, financiële en energieklanten, financiële en risico-managementoplossingen aan.

 

Industrial

Industrie

Cargill levert aan industriële gebruikers van energie-, zout-, zetmeel- en staalproducten. Wij ontwikkelen en verkopen duurzame producten die gemaakt zijn van agrarische hernieuwbare grondstoffen.


 
 

Financiële hoogtepunten

In het fiscaal jaar 2015 don bro realiseerde Cargill een omzet van 120.4 miljard US dollar door verkoop en andere inkomsten. De winst uit huidige bedrijfsactiviteiten bedraagt 1.58 miljard dollar. Voor meer informatie

US Dollar in miljoenen20152014*Procent Wijzigen
Verkopen en andere inkomsten$120,393$134,872(11)
Nettowinst1.5831.822(13)
Operationele cashflow3.8193.7671

* The May 31, 2014 consolidated financial statements were revised to reflect the correction of an immaterial error in charges related to a Venezuelan currency devaluation that occurred in Cargill’s fiscal 2014 fourth quarter.

AR thumb 80x90

Annual Report (EN)

CR report thumb 80x90

Corporate Responsibility Report (EN)

 

.