Betrokken Bij de Gemeenschap

Cargill helpt bij de opbouw van een levendige, stabiele samenleving waarin we leven en werken door programma's te ondersteunen die langetermijnoplossingen bieden voor problemen op gemeenschapsniveau, betrokkenheid onder onze medewerkers te creëren en gebruik te maken van hun expertise, en mogelijkheden te bieden om met anderen samen te werken. We schenken 2 procent van onze wereldwijde geconsolideerde bruto inkomsten, gebaseerd op een voortschrijdend gemiddelde van drie jaar, aan programma's ter verbetering van voeding en gezondheid, educatie en rentmeesterschap. In het boekjaar 2012 heeft Cargill $69,9 miljoen verspreid over 57 landen aan liefdadigheidsdoelen geschonken. Samen brengen onze medewerkers, bedrijven en partners in de gemeenschap positieve, meetbare verbeteringen in onze gemeenschappen aan.

  • We ondersteunen oplossingen voor het bestrijden van honger, het vergroten van de toegang tot educatie op het gebied van gezondheid in ontwikkelingslanden en opkomende landen, en het verbeteren van voeding en welzijn voor de jeugd.
  • We dragen bij aan programma's die de toegang tot onderwijs verbeteren voor kansarme kinderen in gemeenschappen waar Cargill actief is en bieden training en scholing op het gebied van wetenschap, techniek en bouwkunde.
  • We ondersteunen projecten die duurzame landbouwmethoden bevorderen, die voorzien in educatie op het gebied van natuurbehoud en die de toegang tot water beschermen en verbeteren.
  • We nemen deel aan onze gemeenschappen. Onze medewerkers dragen duizenden uren vrijwilligerswerk bij en schenken aan liefdadigheidsdoelen die lokaal veel invloed hebben.
.