skip to main content

Carrièregebieden

Ontdek de banen die Cargill kracht geven.

Bedrijfsstrategie & Ontwikkeling

Wilt u een wereldwijde leider zijn en een verschil maken?

Het Corporate Strategy Development-programma van Cargill is een van de aantrekkelijkste postdoctorale mogelijkheden voor leiderschapsontwikkeling. U doet gedegen ervaring op in strategie- en bedrijfsontwikkeling, van het evalueren van kansen voor markttoetreding tot het onderhandelen over en structureren van overeenkomsten. U krijgt niet alleen de kans om te adviseren, maar ook om het bedrijf te helpen bij de invoering van uw aanbevelingen, of u nu een integratieteam leidt of een workshop winstverbetering in een fabriek geeft. U praat mee en helpt de hoogste leiders van een van de grootste particuliere bedrijven ter wereld bij het oplossen van hun moeilijkste strategische kwesties. U denkt na over het beheren van de risico's en het benutten van de kansen die horen bij de grootste wereldwijde kwesties waarmee de wereld tegenwoordig te maken heeft, van voedselveiligheid, grondstoffenschaarste en klimaatverandering tot wereldwijde handelsstromen en nieuwe technologieën. U groeit als leider, een leider met integriteit, overtuiging en moed, en u geeft de toekomst van ons bedrijf vorm

Carrières in Administratie & Customer Service

Een stevige basis is van groot belang voor het succes van elke organisatie

Bij Cargill vormen onze mensen onze basis. Daarom hechten we veel waarde aan zowel onze medewerkers als onze klanten. We zijn voortdurend op zoek naar zorgzame, toegewijde mensen die teamleden en klanten graag helpen om te slagen.

Carrières in Engineering & Operations

Wat is er nodig om de huidige wereld te voeden? Elke dag een beetje meer, maar bij Cargill gaan we de uitdaging aan!

Onze fabrieken moeten de eisen van onze klanten bijbenen, die nieuwe en verbeterde producten voor de markt willen. Veiligheid staat bij ons voorop, zowel de veiligheid van onze mensen als van het voedsel dat we produceren, en we zijn voortdurend op zoek naar manieren om dit verder te verbeteren. We streven er ook naar om de hoeveelheid gebruikte energie terug te dringen en om de uitstoot bij onze bedrijven over de hele wereld aanzienlijk en doorlopend te verminderen.

Dit betekent dat onze fabriekswerkzaamheden voortdurend veranderen, wat onze fabrieken een plek maakt waar u zich voortdurend ontwikkelt en leert. We investeren in onze fabrieken en mensen, zodat ze deze uitdagingen kunnen aangaan. We gebruiken onze technische kennis en leiderschapsvaardigheden, maar bevorderen ook een ondersteunende werksfeer, zodat iedereen in het team zich kan ontwikkelen, zijn of haar volledige potentieel kan bereiken en uiteindelijk Cargill kan helpen om zijn doelen te bereiken.

Onze fabrieken hebben mensen nodig die slimme ontwerpen kunnen maken, mensen die moedige, maar toch doordachte beslissingen kunnen nemen bij projectbeheer, betrokken en toegewijde mensen om de apparatuur tijdens dagelijkse werkzaamheden te gebruiken en onderhouden en mensen die zich inspannen om binnen Cargill een zero injury-cultuur te realiseren.

Carrières in Engineering & Operations bij Cargill

Engineering: slimme ontwerpen betekenen slimme fabrieken. De reis van de tekentafel tot de ingebruikname van een nieuwe productielijn of energiebesparende apparatuur brengt mensen bijeen om hun beste beentje voor te zetten en binnen budget en op tijd innovatie te leveren.

  • Process Engineering: nieuwe producten brengen nieuwe processen met zich mee. We gaan de uitdaging aan om resultaten te boeken in een grootschalige fabriek, zodat we het product leveren dat de klant wil hebben.
  • Food Safety, Quality & Regulatory: in al onze fabrieken moeten alle processen en procedures zo worden opgezet dat ze aan de strengste voedselverwerkings- en productnormen voldoen.
  • Maintenance & Reliability: een presterende fabriek is een fabriek die efficiënt en effectief draait. De meeste van onze verwerkende fabrieken moeten 24/7 draaien, wat ze in feite ook doen. Dit is te danken aan het doordachte en nauwgezette werk van onze onderhouds- en betrouwbaarheidsteams.
  • Production Management: of het nu om een kleine, autonome of grote, geïntegreerde fabriek gaat, onze werkzaamheden worden uitgevoerd door onze teams, niet door individuen.
  • Environment, Health and Safety: het draait hier niet alleen om regels en procedures. Wij zijn van mening dat we door een cultuur van voortdurende aandacht en zorg voor ons milieu, onze gezondheid en onze veiligheid een verschil maken voor onze mensen en de aarde.

Carrières in Human Resources

Mensen zijn ons grootste kapitaal

Ons doel is een ondersteunende werksfeer te creëren om werknemers te motiveren en hun betrokkenheid te verhogen. Ook willen we hen middelen aanreiken zich verder te ontwikkelen. Het aannemen, motiveren, ontwikkelen en behouden van de juiste mensen is cruciaal om relaties met klanten te kunnen verbeteren en onze beloften aan de gemeenschappen waarin we diensten verlenen te kunnen nakomen.

Carrières in Informatietechnologie (IT)

Kom werken bij het team dat verandert hoe Cargill werkt

Het is geen eenvoudige opgave om onze vele bedrijven, verspreid over meer dan 60 landen, met elkaar te verbinden, maar onze deskundige IT-teams gaan de uitdaging aan. Kom bij ons werken en misschien

gaat u de belangrijke processen, bedrijfsgegevens, informatie en technologie van Cargill ondersteunen, terwijl we helpen om onze toekomst vorm te geven.

Carrières in Onderzoek & Ontwikkeling

We rekenen meer dan ooit op onze technische teams om onze toekomstige groei te stimuleren

Om de doelstellingen voor groei van Cargill te verwezenlijken hebben we mensen met uiteenlopende technische kennis en achtergrond nodig: mensen die de oplossing van een probleem creatief benaderen en streven naar de beste oplossing.

Carrières in Recht

Kom werken bij een wereldwijde organisatie met een hoog integriteits- en verantwoordelijkheidsniveau

Bent u op zoek naar een dynamische juridische loopbaan met een hoog integriteits- en verantwoordelijkheidsniveau? Dan bent u aan het juiste adres! Ons juridische team beheert uiteenlopende wereldwijde juridische kwesties en werkt samen met klanten aan strategische zakelijke beslissingen. Bij Cargill werkt u in een omgeving waarin alle standpunten worden ondersteund en kunt u een evenwicht vinden tussen uw carrière en privéleven.

Carrières in Verkoop & Marketing

Door samenwerking en innovatie helpen we klanten om meer succes te hebben

Honderden producten en diensten van Cargill vervullen de behoeften van onze klanten overal ter wereld. Van foodservice tot financieel en risicobeheer, onze verkoopteams werken samen met landbouwers, voedingsmiddelenfabrikanten, producenten, energieproducenten en financiële dienstverleners.

Dierwetenschappen

Wilt u deel uitmaken van ons succes en helpen om de voeding van morgen vorm te geven?

Dagelijks worden overal ter wereld Cargill's dierenvoedings- en voedingsingrediëntoplossingen met wetenschap en onderzoek onderbouwd en aangepast aan de individuele behoeften van voederfabrikanten, detailhandelaren en veehouders. Samen bieden we betere voeding voor betere levens.

We bieden veehouders een grondiger inzicht in diervoeding en leveren de voederoplossingen die ze nodig hebben. Dankzij onze hulpmiddelen en kennis over voeding voor veehouders kunnen ze hun productiedoelen makkelijker behalen en de onvoorspelbaarheid van de markt het hoofd bieden. Bovendien is ons gehele assortiment producten voor diervoederhandelaren en onze marketingexpertise volledig klantgericht.

In 2011 heeft Cargill Provimi overgenomen: een wereldmarktleider in premixen en voeding. Vandaag de dag werken meer dan 17.000 medewerkers in meer dan 250 vestigingen in 37 landen voor onze dierenvoederbusiness, die klanten heeft in meer dan 100 landen wereldwijd.

Of u nu expert bent in verkoop, productie, strategische marketing, formules of de productieketen: u kunt ons helpen om nog meer bij te dragen aan 88 jaar diepgaande technische kennis, terwijl we efficiënte landbouwpraktijken meebrengen en de wereldwijde milieueffecten van landbouw verminderen. De mogelijkheden zijn eindeloos wat betreft de omvang en diversiteit van onze

dierenvoederbusiness. Kom bij ons werken en versterk onze wereldwijde formuleringsexpertise en ons begrip van de plaatselijke klant.

Wanneer u deel uitmaakt van onze familie, bent u een vertrouwde adviseur die een verschil kan maken in de levens van onze landbouwers en klanten.

Wilt u deel uitmaken van ons succes en helpen om de voeding van de toekomst vorm te geven?

Handel / Merchandising

Veelzijdige ervaring, wereldwijde handelsmarkten

Onze markten zijn tegenwoordig ingewikkeld en mondiaal. Opkomende markten geven het westen toegang tot een multipolaire wereld, met van China tot Afrika nieuwe leveranciers en klanten.

Bij Cargill handelen we in een enorme reeks goederen van over de hele wereld: granen en oliezaden, cacao, vlees, suiker, biobrandstoffen, zeetransport, energie, gas en ruwe olie. De meest ontwikkelde en energieke denkers op de markt maken deel uit van ons talentennetwerk. Cargill is de ideale uitvalsbasis om de wereld van handelen, verhandelen, risicobeheer en analyses te verkennen.

Onze cultuur

Onze cultuur moedigt medewerkers aan om beslissingen te nemen, samen te werken met andere handelskantoren in grondstoffen, praktijkervaring op te doen en internationaal carrière te maken. Het handelsbedrijf van Cargill is bijzonder veelzijdig, dus u heeft toegang tot en wordt blootgesteld aan een verscheidenheid aan markten, goederen en regio's.

We zijn van mening dat onze medewerkers veel van elkaar kunnen leren, waardoor de handelsomgeving bij Cargill voortdurend in ontwikkeling is. We streven naar en stimuleren verschillende meningen, moed en overtuiging.

Carrières in Trading bij Cargill

Handelaars nemen een positie in de fysieke-grondstoffen-, papier- of financiële markt in. Ze gebruiken geavanceerde hulpmiddelen om de winstmarge te maximaliseren en te communiceren met tussenpersonen, klanten en termijnmarkten. Onze handelaars hebben een hoge risicotolerantie en hebben consistent hoge integriteit en goede uitvoeringsvaardigheden.

  • Merchandisers kopen en verkopen zowel cash als fysieke producten door de prijsschommeling en variabelen als het weer, transport en marktpsychologie te voorspellen. Ze ontwikkelen en beheren relaties met leveranciers, inkopers en andere klanten. Ze zijn goed in onderhandelen, het opbouwen van relaties en hebben een goede kijk op de plaatselijke en regionale marktdynamiek.
  • Risicobeheerspecialisten volgen de markt, meten de blootstelling aan risico's van bestaande posities en bepalen het marktrisico voor het bedrijf en haar klanten. Ze werken nauw samen met handelaars en kunnen risico's voorzien door middel van gedetailleerde en gerichte analyses.
  • Analysespecialisten bekijken een breed scala aan informatie waarmee handelsbeslissingen worden geoptimaliseerd en bieden de handelaars inzichten. Het zijn domeinexperts met een uniek vermogen om ingewikkelde en ambigue informatie te begrijpen, vergelijken en communiceren.

Strategic Sourcing & Procurement

Kom werken bij een team dat wereldwijd onze inspanningen op het gebied van verantwoordelijk inkopen ondersteunt

Onze strategische inkoopteams stimuleren grotere verbondenheid, verantwoordelijkheid en sterkere relaties tussen bedrijven van Cargill. U hanteert niet alleen tastbaar geld voor de organisatie, maar u helpt ook om ons effect op het milieu zo klein mogelijk te maken in al onze wereldwijde werkzaamheden, zodat natuurlijke grondstoffen behouden blijven.

Supply Chain & Logistiek

Ervaar de kunst en wetenschap van het transporteren van goederen door continenten en landen

Het transporteren van enorme hoeveelheden grondstoffen van continent naar continent en van boerderij naar fabriek is zowel een kunst als een wetenschap. Onze productieketen-, transport- en logistieke teams zijn uiterst belangrijk om Cargill en onze zakelijke partners te helpen hun efficiëntie te vergroten, kosten te verminderen en onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Er zijn weinig bedrijven op de wereld die ons kunnen evenaren wat betreft de omvang en verscheidenheid aan materialen die we verplaatsen, de aantallen klanten die we bedienen en de enorme hoeveelheid partners waarmee we samenwerken. Kom werken bij een team waarop Cargill rekent voor de kennis, uitvoering en waarde bij het wereldwijde transport van onze vele producten en diensten.