skip to main content

Duurzaamheid

Wij streven naar de meest duurzame voedselvoorzieningsketens ter wereld.

Van kleine familieboerderijen tot wereldwijde scheepvaartroutes, Cargill werkt elke dag aan de implementatie van nieuwe duurzame praktijken om onze impact op de planeet te verminderen en mensen te beschermen.

Gedurende onze lange geschiedenis hebben we gezien dat landbouw deel uitmaakt van de oplossing voor de meest urgente uitdagingen in de wereld. We zijn ons bewust van het belang om klimaatverandering aan te pakken en waterbronnen en bossen te beschermen, en ervoor te zorgen dat we aan de stijgende vraag naar voedsel kunnen voldoen. Dit zijn complexe uitdagingen, maar we hebben al veel obstakels overwonnen om ons voedselsysteem veerkrachtig te houden en we zullen daarmee doorgaan. Wij voelen een diepe verantwoordelijkheid om de planeet en haar bewoners te beschermen om een schonere, veiligere toekomst te garanderen voor de komende generaties.

Onze Prioriteiten

We hebben prioriteiten gesteld in lijn met de diverse ecologische, sociale en economische gevolgen van onze activiteiten. We beseffen echter dat geen enkel bedrijf deze uitdagingen alleen kan aangaan. Door verbinding en samenwerking met boeren, onze klanten en wereldwijde en lokale gemeenschappen geloven wij dat ons voedselsysteem veerkrachtig zal blijven.