skip to main content

Dierenvoeding

Bij Cargill Animal Nutrition produceren we innovatieve, transformatieve, duurzame oplossingen voor de veehouderij. 

Dit betekent tegenwoordig niets anders dan dat we u helpen een groeiende wereld te voeden met een bevolking die, tegen 2050, naar verwachting met bijna 30 procent is gegroeid. Dit betekent ook dat we u helpen uw onderneming aan te passen aan een ingewikkelde marktwerking, waarin wetgevingen de manier waarop u werkt, veranderen. U wordt gedwongen nieuwe manieren te bedenken om de voerconversie te maximaliseren en de prestaties van dieren te verbeteren.

Onze doelstelling is om u te helpen slagen, zodat u uw werk voordeliger, efficiënter en duurzamer kunt uitvoeren. Om dit te bereiken, willen we met u samenwerken en oplossingen bedenken voor uw problemen om zo uw vertrouwen te winnen. Onze missie is meer dan alleen een platform; het is een belofte. Een belofte om betere voeding voor betere levens te bieden. Dit is de belofte die we naleven en waarin we voortbouwen op ons netwerk om de toekomst te voeden. 

De markt van de globale voedingsindustrie verandert voortdurend. Klanten hebben behoefte aan zekerheid over hoe hun dierlijk eiwit is geproduceerd en wetgevingen veranderen de manier waarop u te werk gaat. Uw omgeving vereist maatwerkoplossingen, gebaseerd op een lange geschiedenis aan deskundigheid. Wij kunnen u helpen deze ingewikkelde uitdagingen het hoofd te bieden, naarmate u uw bedrijf naar een hoger niveau tilt.

Ons team zet zich elke dag opnieuw in om de manier waarop we voeding verzorgen voor alle belangrijke diersoorten te verbeteren. Van ingrediënt-evaluaties tot volledige voederformules tot productiviteitsoplossingen: wij kunnen u helpen uw bedrijf te onderscheiden van de concurrent en meer winst te boeken.

Wereldwijd zijn we een van de meest toonaangevende leveranciers op het gebied van diervoedingsproducten. Dankzij onze globale deskundigheid in de productieketen en risicobeheer kunnen we een unieke waarde bieden om aan uw behoefte te voldoen door middel van hoogwaardige voederproductie en efficiënte distributie. Onze toonaangevende merken en producten ondersteunen de zorg, groei en efficiëntie van verschillende diersoorten.

Wij streven ernaar om dé keuze in diervoedingsoplossingen te worden. Tot ons aanbod behoren voederingrediënten, voederformules, beheeroplossingen, risicobeheer-services, mengvoer, premixes, voederadditieven en aangepaste oplossingen.

Wat we te bieden hebben

  • Een uitgebreid portfolio aan hoogwaardige, kosteneffectieve voederproducten
  • Ongeëvenaarde voederadditieven om de gezondheid en prestaties van dieren te versterken
  • Landbouwdeskundigheid en maatwerkoplossingen
  • Geavanceerde technologieën en analyse van voedingsstoffen
  • Consistente waarden en gewilligheid om u succesvol te laten zijn

Ons aanbod

Of u nu volledig voeder, premixes, basismengsels, concentraten of additieven nodig hebt, ons wereldwijde merk biedt u producten en services die altijd de beste oplossing zijn voor uw vee.

Meer informatie

Innovatie

Met meer dan 500 deskundige onderzoekers, die in 17 state-of-the-art innovatie- en applicatiecentra ter wereld werken, zijn we trots op onze diepgaande kennis wat betreft grootvee, pluimvee en aquacultuur.

Meer informatie

Onze wereldwijde aanwezigheid

Cargill heeft meer dan 120 jaar ervaring op het gebied van dierenvoedingsoplossingen. Elke dag opnieuw voeren we onderzoek uit, innoveren we en creëren we oplossingen die onze klanten helpen zich te ontwikkelen en groeien.

Ga naar onze globale website   Contact opnemen