skip to main content

Cargill zet zich in om de wereld te helpen ontwikkelen en groeien.

Cargill creëert een netwerk binnen het globale voedingssysteem om de wereld te helpen ontwikkelen en groeien. We koppelen landbouwers aan markten, klanten aan duurzame voedingsoplossingen en voeden op die manier de wereld.

Over

Bekijk meer informatie over Cargill en onze werkzaamheden.

Carrière

Groei voorbij uw professionele grenzen en kom tot bloei.

Over

Cargill is toegewijd aan het leveren van voedsel, ingrediënten, landbouwoplossingen en industriële producten om de wereld op een veilige, verantwoordelijke en duurzame manier te voeden. In het hart van de toeleveringsketen werken we samen met boeren en klanten om producten in te kopen, te maken en te leveren die van levensbelang zijn.

Onze 160.000 teamleden innoveren doelgericht en voorzien klanten van de eerste levensbehoeften zodat bedrijven kunnen groeien, gemeenschappen kunnen bloeien en consumenten goed kunnen leven. Met 159 jaar ervaring als familiebedrijf kijken we vooruit terwijl we trouw blijven aan onze waarden. We stellen mensen voorop. We leggen de lat hoger. We doen wat juist is - vandaag en voor de generaties na ons. Ga voor meer informatie naar Cargill.com of ons News Center.